Uusi vuosi-uusia villasukkia

 

ARVONTA SUORITETTU

Kiitos kaikille vastanneille vaikka teitä ei montaa ollutkaan:) Palautetta saa antaa muulloinkin jos tarvetta ilmenee:)

Onnetar suosi Kreettaa, onneksi olkoon:) Laitan sinulle sähköpostia:)

==================================================================

Wau ja Iso Kiitos, teitä on aika monta:)

Viime vuosi oli aika haipakkaa kun opettelin tätä blogin tekniikkaa. Paljon tuli uutta, uusia lisäosia ja ohjelmia blogin pohjaan. Kun mieluummin olin puikot kuin hiiri kädessä niin vasta kesän helteiden helpottaessa sain paneuduttua kunnolla blogiin. Facebook sivutkin laitoin tauolle, koska halusin keskittyä yhteen asiaan aina kunnolla. Sukkia suunnittelin kuitenkin koko ajan ja panostin uusiin KnitPro Zing puikkoihin ja laadukkaaseen lankaan, Austerman Step 6. ”Uusi vuosi-uusia villasukkia” tahti jatkuu. Viime vuonna tehdyt sukat ovat jo menneet eteenpäin, käyttäjiä löytyy lähipiiristä sen verran ettei niitä myytäväksi asti riitä.

Tänä vuonna FB sivut tulevat taas käyttöön. Laitan sinne aina uuteen postaukseen linkin samalla kun julkaisen sen blogissa. Ja ehkä muutakin ajankohtaista asiaa, mutta ohjeet ja artikkelin ovat siis jatkossakin tällä puolella. Julkaisupäivä on edelleen keskiviikko.

KnitPro Zing puikot ja kerä Austerman Step 6 lankaa

Kiitoksena viime vuodesta haluan järjestää arvonnan. Kerro mikä on ollut hyvää, mihin asiaan toivot parannusta ja ennenkaikkea, mitä haluaisit blogin sisältävän tänä vuonna. Kommenttiin joko parannusehdotus tai toive tälle vuodelle. Kaikkien kommentoijien kesken arvon puikot ja kerän lankaa:) Siis pelkkä ”osallistun” ei riitä!!!

Kommentoithan täällä blogin puolella, FB kommentit eivät osallistu arvontaan. Tämä ihan vain helpottaakseni omaa työtäni:)

Puikot ovat KnitPro Zing 3mm, kolmosen puikoilla neulon tätä lankaa itsekin ja lanka on ihana Austerman Step 6. Lanka on riittoisaa joten ihan reilun mittaiset varretkin sukkiin saa.

Suoritan arvonnan heti loppiaisen jälkeen tiistaina 8.1 jolloin myös julkaisen voittajan nimen. 7.1 on viimeinen kommentointi päivä. Voittajan kanssa sovimme sitten erikseen minne palkinnon toimitan, postikulut kustannan tietenkin minä:) Mahdolliset sp-osoitteet eivät jää käyttööni, vain arvonnan voittajan osoitteen säilytän niin kauan kunnes paketti on perillä saajalla:)

Olisi myös kiva nähdä jos/kun olet ohjeillani sukkia tehnyt joten jatkossa kommentteihin saa kuvia laittaa. Ja tietysti myös Facebook sivuillekin niitä kuvia saa laittaa:) Ja jos ohjeissa on virheitä niin olethan kiltti ja ilmoitat. Kukaan ei koeneulo näitä joten olisi mukava, jos saisin niistä virheet korjattua pois.

Nämä sukat tein stepistä miehelle

14 comments on “Uusi vuosi-uusia villasukkia

 1. Tuula Virsu

  Hei ja hyvää alkanutta vuotta 🙂 löysin blogisi vasta äsken joten en osaa oikein parannus ehdotuksia antaa , mielelläni osallistuisin kuitenkin arvontaan 🙂

  Reply
  1. Pirjo Post author

   Hei Tuula
   Tervetuloa mukaan:)
   Olet mukana arvonnassa, palautetta voit toki antaa myöhemminkin. Ja kommentoida voit aina jokaiseen artikkeliin erikseenkin.

   Pirjo

  1. Pirjo Post author

   Hei Saana
   Kiitos ideasta. Nyt on pakko tunnustaa etten ole yhtään pipoa vielä saanut aikaiseksi. Tallinasta ostamastani Katia Perusta olin kyllä suunnitellut tekeväni lapaset, pipoonkin lankaa riittäisi. Laitetaan ”to do” listalle.
   Pirjo

 2. Marika

  Kaikkea neulomiseen liittyvää esim. niksejä, kivoja ja inspiroivia malleja. Lankojen esittelyjä jne. 😊 Mukana arvonnassa!

  Reply
  1. Pirjo Post author

   Hei Marika
   Niksejä olen listannut pitkän rimpsun, mietinnän alla on vielä kuinka niitä alkaisin julkaisemaan. Jokaiseen postaukseen yritän aina laittaa jotain omia käyttämiäni niksejä joita voit sitten kokeilla ko mallissa.
   Malleista yritän saada mahdollisimman helposti toteutettavia jotta alkajatkin pääsisivät mukaan. Tosin ainakin yhdet sukat on tulossa joiden tekemiseen itseltäkin meni viikko. Joten vähän haastetta tulossa:)
   Uusia lankoja testailen aina välillä, tällä hetkellä tuota ohuempaa Steppiä. Julkaisuun voi kulua aikaa, on niin ohutta ja vielä miesten sukat tekeillä. Mutta tulossa siis on.
   Pirjo

 3. Kreetta

  Löysin vasta nyt blogisi. Kiinnostaa mistä langoista neulot sukkia ym….Paljon lankoja tälle vuodelle.

  Reply
  1. Pirjo Post author

   Hei Kreetta
   Tervetuloa mukaan:)
   Erilaiset langat kiinnostavat itseänikin. Onko ihanampaa kuin päästä lankakauppaa lankakeriä hipelöimään:):)
   Lankavarastossa on tällä hetkellä hurjasti 7veikkaa, niistä teen aina välillä paksumpia sukkia. Uusia lankoja on tulossa kokeiluun ja laitan niistä tietoa sitä mukaan kun olen niistä saanut jotain tehtyä. Ohuempi Step on nyt kokeilussa, mutta voi mennä aikaa ennen kuin saan siitä miesten sukat valmiiksi.
   Pirjo

  1. Pirjo Post author

   Hei Anu
   Just näin, sukkia ei ole koskaan liikaa:):):) Joten lisää ohjeita tulee sitä mukaa kun valmistuu!
   Pirjo

 4. Tuire

  Hienoa, että suunnittelet sukkia jaloille, eikä vain, mitkä kuviot ovat kauniita! Miehelläni on rintava jalka ja sait heti mielenkiintoni. Tuo miesten sukka takaresorilla menee nyt kokeiluun 🤗. Karnaluksista en päässyt ulos ilman muutamaa ”steppiä” 😉. Ja zingit ovat parhaat ❤️.
  Ihana lukea tuo kokeilu ja purku…

  Reply
  1. Pirjo Post author

   Hei Tuire
   Kiitos palautteesta:)
   Eikö olekin ihanaa lankaa tuo Step. Ja Zingejä kokeilin nyt ensimmäistä kertaa, on kyllä superhyvät:)
   Rintava jalka on pieni haaste, ehkä vieläkin on hiukan parantamisen varaa mallissa. Seuraaviin kokeilen muutamaa juttua lisää, katson sitten kuinka toimii. Kaikkia muutoksia en uskaltanut kerralla kokeilla, pientä säätöä on vielä seuraaviin tulossa.
   Puretusta sukasta tuli loppuviimein hyvät, olen ihan ihastunut niihin. Vielä kun saan malliin kaavion piirrettyä loppuun niin saan julkaista.
   Pirjo

 5. Päivi

  Kirjoneuleet kiinnostaa ja erilaiset väriyhdistelmät. Aloittelijalle sopivista helpoista palmikkosukista olisi kiva lukea ja saada ohjetta. Eniten toivon, että blogin pito sinulle on hyvän mielen tuoja eikä stressitekijä. Mukavaa neulonta/blogivuotta 2019.

  Reply
  1. Pirjo Post author

   Hei Päivi
   Alunperin tarkoitus oli pitää blogia vain omien ohjeiden ja mallien säilyttämiseen. Innostuin sitten niin, että tästä tulikin julkinen. Haastetta tuo tietotekniikka, mutta siitäkin opin koko ajan lisää. Ja teen tätä edelleen ihan harrastuksena:)
   Pitkät palmikkosukat ovat valmiit, vielä ohje koneelle niin pääsen julkaisemaan. Pitkät kirjoneulesukatkin ovat suunnittelun alla, juuri nuo värit ovat se haasteellisin juttu.
   Pirjo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *