Tietoja minusta

Olen työelämän jo taakse jättänyt kolmen lapsen mummo. Koko ikäni olen tehnyt langoista jotain, virkannut, nyplännyt ja neulonut. Nyt olen ihan hurahtanut sukkien neulomiseen.

Omalta perheeltä ei siis ole sukkia tai lapasia puuttunut. Mikä minua inspiroi? No langat. Usein jo kerän näkeminen saa inspiroitumaan, heti näkee minkälaiset sukat langasta tulee. Kerien hipelöiminen ja uusien värien ihastelu, parempaa ei voi olla. Ideoita vaan tuppaa silloin tulemaan liikaa. Ja sinä varmasti tiedät kuinka siinä käy. Kaupassa käyntiä on siis joskus ihan pakko rajoittaa, kolmen maidon sijasta kun mukaan lähteekin kolme kerää lankaa.

Olen tehnyt monet sukat yhteisneulonnoissa eri fb ryhmissä. Itselle on sukkia jo moneksi vuodeksi eteenpäin ja mieskin jo ilmoitti, että nyt piisaa. Siksi nykyään teenkin sukkia omien mallien mukaan. Eipä tule niin nopsaan valmista, kun joutuu pähkäilemään silmukkamääriä ja kavennuksia. Joskus tulee ihan nätit sukat, joskus ihan julkaisukelvottomia. Ja jälkipolvesta löytyy useampi sukankuluttaja joten kaikki tulee kyllä ihan oman perheen käyttöön.