Postauspäivä ja Joulutauko

Hyvää keskiviikkoa sinulle. Huomenna on itsenäisyyspäivä, jouluunkin enää reilu kaksi viikkoa. Äkkiä se vuosi taas vilahti.

Postauspäivä ja Joulutauko

Ensin sellainen asia jota en ole vielä hoksannut tänne laittaa. Nimittäin tämä postaus-päivä. Keskiviikosta näyttää tulleen vakiopäivä. Maanantaina aloitan suunnittelemaan uutta postausta ja keskiviikkona valmistuu lopullinen versio. Julkaisu muokkautuu muutamassa päivässä valmiiksi, ette uskokaan kuinka paljon, ja keskiviikkona se on sitten enää tarkistettava. Paitsi sukka-postaukset tietysti, nehän on yleensä valmiit kun teen ohjeet.

19.12 ja 26.12 blogi pitää joulutauon. Työhuoneen pintaremontti ja Joulu ovat vieneet aikaa eikä kutomiselle ole ollut tarpeeksi aikaa. Lisäksi tämän blogin pohjan tekeminen kaikkine lisäosineen ja  ohjelmineen on ollut haastavaa, kun en ole mikään tietotekniikan ihminen. Vähän olisi vieläkin säätämistä, mutta ihan hienosäätöä enää.

Ideoita ei kylläkään puutu, kädetkin kaipaa jo lepoa. Palaan sitten levänneenä uusien ideoitten kanssa heti uudenvuoden jälkeen eli 2.1.2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *