Blogin seuraava syyskausi

Tästä se taas lähtee, blogin seuraava syyskausi.

Kuinka sinulla kesä meni?

Kuuma oli ja ainakin meillä ihan erilainen kuin alun perin ajattelin. Tarkoitus oli käydä kohteessa jos toisessakin, mutta matkaan tuli sen verran mutkia ettei niitä kaikkia päästy kuitenkaan toteuttamaan. Jossain sentään päästiin käymään, siitä myöhemmin lisää. Mutta muuten ihan mukava kesä.

Tein julkaisusuunnitelman jo elokuun alussa ja juttuja ja sukkia tulossa edelleen, ihan niin kuin ennenkin. Lisäksi myös langoista asiaa, monenlaisia uusia juttuja on sille sektorille tullut.

Tuleva kausi jatkuu lähes samankaltaisena kuin aiemminkin. Julkaisupäivä on edelleen keskiviikko ja iltapäivä, ihan niin kuin tähänkin asti. Tämä sopii itselle parhaiten ja myös sinä ehdit hakea uuteen projektiin langat viikonlopuksi jos innostut uuden postauksen sukista.

Blogin seuraava talvikausi

Jos et vielä ole huomannut, olen poistanut blogista lähes kaikki lankoja koskevat postaukset. Ja miksi näin? Langoissa on tapahtunut niin paljon kehitystä viimeisten parin vuoden aikana, että vanhat postaukset eivät enää oikein olleet ajankohtaisia. Ainoastaan yksi kotimaisen villan postaus on vielä blogissa.

Ensinnäkin, kotimaista villaa on tarjolla hyvin mikä on omasta mielestäni tosi hieno juttu. Toiseksi värit, joissa on tapahtunut kehitystä hurjasti. Kasvivärjättyä lankaa on ainakin näin kesäaikaan mukavasti tarjolla. Ja kolmanneksi, teollisesti valmistetuissa langoissa on hurjasti enemmän valikoimaa, niin värien kuin lankojen materiaalien suhteen. Itse olen melkein jo tipahtanut kärryiltä niiden suhteen paitsi muutaman suosikkilangan kohdalla.

Puikoistakin tulee juttua jossain vaiheessa. Niissä on myös laaja valikoima joten niistäkin jokainen löytää sen oman suosikkinsa.

Kirjoneuleen neulomisessa olen opetellut uusia juttuja ja ainakin yhden niistä haluan jossain vaiheessa opettaa myös sinulle. Tämän osaan jo itse sen verran hyvin, että uskallan siitä kirjoittaa.

Sukkia olen neulonut kasan valmiiksi. Eri pituuksia eri vahvuisilla langoilla, ihan niin kuin aiemminkin. Tosin taitaa olla kirjoneuleita enemmän tällä hetkellä, kun olen neulonut noita kerien loppuja pois.

Resoreita ei taida olla koskaan liikaa, jospa niitäkin löytäisin taas muutaman uuden.

Blogi täyttää syksyllä jo 3v ja ajattelin kertoa myös sen matkasta alusta tänne asti ja omasta oppimisesta bloggaajana. Ja taidanpa raottaa hieman kävijämäärälukujakin. Viime vuosi oli nimittäin aivan hurja kävijälukujen osalta.

Jotain uutta

Jossain vaiheessa saan valmiiksi jotain uuttakin, tätä kirjoittaessa vielä ihan suunnitteluasteella. Siitä siis myöhemmin lisää, todennäköisesti vasta ensi vuoden puolella koska se olisi järkevintä toteuttaa niin. Hetken joudut siis odottelemaan.

Näillä siis mennään ainakin aluksi. Ja kun tulee lisää sukkia ja hyviä aiheita niin jaan niitä myös täällä.

Mukavaa alkavaa syksyä sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *