Suosituimmat postaukset 2019

Tällä kertaa ei olekaan uutta sukkaohjetta. Mustavalkoiset pitkät kirjoneulesukat saivat erittäin hyvän vastaanoton joten sinulla lienee siellä tekemistä hetkeksi aikaa. Ja itse saan tehdä keskeneräisiä töitä rauhassa valmiiksi:)

Laitan  tähän väliin jutun viime vuoden postauksista eli suosituimmat postaukset 2019.

Katselin jokin aika sitten kuinka blogin ensimmäinen kokonainen vuosi sujui ja mitkä ohjeet olivat suosituimpia ja mitkä kiinnostivat vähiten. Nyt sitten ihan pelkkä yhteenvetopostaus viime vuodesta.

Uusia lankoja

Uudet langat taisivat olla ne vähiten kiinnostusta herättäneet artikkelit. Tänä vuonna yritän muistaa tuon ja kertoa langasta tarkemmin silloin, kun niistä jotain teen. Tutuimmat ja käytetyimmät langat tuskin tarvitsevat mitään erikoismainintaa.

Ja mainittakoon tässä kohtaa myös se, että en saa keneltäkään lankoja ilmaiseksi enkä myöskään mitään mainosrahaa. Kaikki mielipiteet ovat omiani ja ihan rehellisesti kerron niiden ominaisuuksista ja käyttökokemuksista. Siis ihan harrastuspohjalta teen blogia.

Sukkien ohjeet

Polvisukkia en tehnyt koko vuonna kuin muutamat. Tämä johtuu ihan aikapulasta. Ensinnäkin niiden suunnitteluun menee itseltä vielä reilusti aikaa eikä niiden neulominenkaan ole niin nopeaa. Mallikin kun tuppaa aina matkan varrella muuttumaan, ja useampaan kertaan.

Mallin kuvion piirtäminen vei alussa ihan suhteettomasti aikaa eikä se kai tule koskaan ihan helposti käymäänkään. Toki niissäkin on kohtia jotka voi jo siirtää jostain toisesta mallista. Mutta kun en haluaisi tehdä koko aikaa kopioita muista sukista niin aina tarvitsee kuitenkin piirtää jotain uuttakin.

Viime vuoden ohjevideot eivät ole tässä mukana, mutta ne ovat saaneet ihan mukavasti katselukertoja. Varsinkin tuo kirjoneuleen nurinpäin neulominen on saanut todella paljon näyttökertoja.

Muutenkin opettelin vielä tätä tietotekniikkaa ja se hallitsemista, eikä se vieläkään ole kokonaan opittu.

Mutta tässä siis suosituimmat postaukset 2019.

Top 1

Mandariinit-keltaiset pitsisukat artikkelikuva

Eniten katseluita saivat keltaiset pitsisukat. Niitä on itseasiassa kahdet, Kiehkurat ja Mandariinit. Tämä oli itselle mieluisa tulos, koska Mandariinit ovat ihan itse suunniteltu malli. Tykkään itsekin niistä paljon, samoin niiden saaja. Tiesitkö muuten, että keltainen on tulevan kevään muotiväri:)

https://puikotjakeralankaa.com/blogi-mandariinit-keltaiset-pitsisukat/

Top 2

Kaarnat-helpot pitsineulesukat

Kakkosena on yksi ihan ensimmäisistä omista malleistani eli Kaarnat. Ruskea sopii kuvioon todella hyvin ja Kaarnat on todella helppo ja joutuisa neuloa. Mallikerta on helposti sisäistettävä eikä siinä ole mitään turhia koukeroita. Nätti ja helppo malli josta tykkään myös paljon. Tähän olen myös tehnyt uudet kaaviot ja niiden neulominen on nyt paljon helpompaa.

https://puikotjakeralankaa.com/blogi-kaarnat-helpot-pitsineulesukat/

Top 3

Harmony polvisukat

Kolmantena onkin sitten jo pitkät sukat eli Harmonyt. Malli on niissäkin ihan omani ja ensimmäiset itse suunnittelemat pitkät kirjoneulesukat.

Niiden värityksestä pidän paljon, siitä se nimikin tuli. Itse pidän rauhallisista väreistä ja toisaalta taas kuvioonkin käy parhaiten pehmeät värit. Joskus oiken värin löytäminen vie aikaa. Jos väri ei ihan osu kohdilleen saattaa hyväkin malli jäädä sivuun.

Top 4

Hunajat-naisten palmikkosukat

Neljäntenä on sitten Hunajat josta löytyy mock-cable palmikko. Näissä on erilaisella tekniikalla tehty palmikko, vaihtelua ihan tavalliseen kiertyvään palmikkoon. Vartta tein enemmän kuin normaalisti, värikin on enemmän syksyinen.

Postauksesta löytyy nyt myös video palmikon tekemiseen.

https://puikotjakeralankaa.com/blogi-hunajat-naisten-palmikkosukat/

Top 5

Emiliat artikkelikuva

Emiliat ovat viidennet. Helppo ja joutuisa malli tämäkin. Ihan perussukkaan tehty pitsiä, helppo vaikka ihan ensimmäisiksi pitsisukiksi neuloa.

https://puikotjakeralankaa.com/blogi-emiliat-siniset-pitsisukat/

 

Jaetuimmat postaukset 2019

Somejakoja on muutamiin postauksiin tullut aika reippaasi ja hyvä niin.

Langan värjäyserä ja muutama muu asia – postausta on jaettu 53 kertaa. Tässä postauksessa on paljon asiaa joten jos et ole sitä vielä lukenut niin kannattaa käydä lukemassa, ihan itsesi takia. Alla linkki tuohon postaukseen.

https://puikotjakeralankaa.com/blogi-langan-varjaysera-ja-muutama-muu-asia/

Videota nurinpäin neulomisesta on katsottu yli 2600 kertaa. Nyt olen upottanut tuon videon myös pitkien kirjoneulesukkien postauksiin. Video löytyy esimerkiksi mustavalkoisten pitkien kirjoneulesukkien postauksesta, alla linkki siihen.

https://puikotjakeralankaa.com/blogi-mustavalkoisetpitkat-villasukat/

Tulevan kevään postaukset

Sukkia, sukkia ja sukkia:) Kirjoneulepipoon saat vielä ohjeen ja lapasetkin ovat vielä puikoilla. Itse odotan niin kovasti pääseväni neulomaan pitsisukkia kevääksi ja kesäksi, ne taitavat olla ihan lemppari-neulottavia.

Joten ei sinulta tekeminen lopu. Videoitakin on mietintämyssyn alla, ensin katson vielä nuo kaikki edelliset uudestaan ettei tule päällekäisyyksiä.

Ensi kerralla saat sitten ohjeen johonkin, vielä en ihan tarkkaan tiedä minkä ohjeen laitan, riippuu siitä mikä valmistuu seuraavaksi:)

2 comments on “Suosituimmat postaukset 2019

  1. Pirjo Post author

   Hei Tuula

   Ei ole ohjetta juuri tuolle langalle.

   Laskin, että tuossa Opalissa on 280m / 100g. Esimerkiksi Rotvallista tai Nallesta tehtyjen sukkien ohjeet kävisivät tuohon lankaasi. Ero metreissä on niin pieni, ettei se muuta sukan kokoa.

   Mukavaa viikonloppua

   Pirjo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.