Hunajat-naisten palmikkosukat

 

Hunajat-naisten palmikkosukat

Näistä tuli itselle lempparit. Palmikkoa, mutta erilailla kuin ennen. Näistä tuli Hunajat-naisten palmikkosukat, mutta kuvio käy myös miehelle. Palmikko on nimeltään mock-cable. Lanka on 7veljestä ja väri nimeltään hunaja. Siitä siis nimi Hunajat.

Lanka 7veljestä, puikot nro 3, koska neulon löysää.  Varressa 52s, kuviossa 21s eli loput 31silmukkaa oikeaa, resorissa 6 krs. Kuviossa keskellä palmikko 9s, 2n sen molemmilla puolilla ja vielä muurahaisen polkua ja nurjat sen reunassa eli yhteensä tuo 21s.

Kantapäässä 27s ja 28 krs, kantalapussa 9s keskellä ja 9 molemmissa reunoissa. Reunasta nostettu 15s, kiilakavennukset joka toinen krs.

Tässä video palmikoiden ohjeeseen.

2 comments on “Hunajat-naisten palmikkosukat

 1. Sirkka Sillanpää

  Pyydän anteeksi.Yritin liittyä yhdeksi neulojaksi,mutta en osannut laittaa loppuun ilmoitusta asiasta.On tuota ikää jo kertynyt,että tarvitsisin tässä vähän apuja.Minulla tietääkseni on goole tili ja salasanakin jonka olen tallttanut niin hyvin etten löydä niitä tietoja itsekkään.Yst.terv.Sirkka Sillanpää.

  Reply
  1. Pirjo Post author

   Hei Sirkka

   Hyvinhän tuo sujui kommentin kirjoittaminen. Samalla lailla saat laitettua kysymyksesikin tänne. Joudun vaan aina hyväksymään nuo tänne laitetut kommentit ja kysymykset jotta nuo robotit eli botit eivät laittelisi tänne kaiken maailman häiriö kommentteja. Oikeiden lukijoiden kommentit kyllä hyväksyn kaikki, myös ne palautteet, ja vastailen aina välillä kysymyksiin.

   Pirjo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *