Blogin kevät 2021

Blogin kevät 2021, tästä se taas lähtee, uusi vuosi. Olet tervetullut seuraamaan blogiani.

Ihan alkuun vähän tietoa tulevasta keväästä vaikka kuva onkin ihanan talvinen:) Lumitöitä päästiin tekemään jo aiemmin ja lisää on tulossa, ihanaa.

Ensiksi, blogi ”muutti” toiselle palveluntarjoajalle joten siitä syystä aloitus on vähän myöhässä. En tiennyt tarkkaa aikataulua joten varasin aikaa reilusti. Tosin vähän  reilusti, mutta jäipä enemmän aikaa suunnitella tulevaa mikä ei ollut lainakaan paha.

Kävijämäärä

Kävijämäärä suorastaan räjähti viime vuonna, olin jo vähän huolissani kuinka tästä huomiosta selviän. Jatkan ihan samalla tavalla kuin aiemminkin kun ilmeisesti näin ollut hyvä.

Kiitos sinulle, tiedän ainakin sata varmasti ettei työni mene hukkaan:)

 Blogin kevät 2021 julkaisuaikataulu

Julkaisut ilmestyvät kevään aikana samoin kuin aiemminkin eli keskiviikkoisin iltapäivällä ensi viikosta alkaen. Pari yksittäistä viikkoa saattaa jää välistä, kun on tuota muutakin elämää. Tiedotan kyllä väliviikoista sitten erikseen.

Muuten, jos et ole vielä huomannut niin ilmoittelen blogin FB sivulla aina aikataulu- ym muita tiedotteita joten kannattaa käydä sieltä välillä kurkkimassa mitä tapahtuu. Jos esimerkiksi sairastun tai tulee jotain äkillisiä ongelmia niin  laitan sinne tietoa.

Tekniikkaa ja ohjeita

Joitain ohjeita on jo valmiina ja koko ajan neulon sukkia lisää.

Joulutauolla neuloin myös elämäni ensimmäisen huivin, sitä voit käydä katsomassa @villantai tililtäni instassa. Opin sitä tehdessä muutaman uuden asian joten ei se ollut ollenkaan huono juttu. Sen lisäksi sain aika ihanan huivin, elämäni ensimmäisen.

Kevään aikana tulee siis muutama postaus jotka sisältävät ihan tekniikkaa ja muuta asiaa neulomisesta.

Langat

Lankojen ostolakko puree vielä ainakin kevään ajan, jos vaan saan pidettyä itseni kurissa. Jossain vaiheessa punnitsin ihan kaikki langat, siis nuo jämälangat sekä tosi pienet kerät eikä tuo saldo ole siitä paljon pienentynyt. Tosin nyt punnitsin ihan kaikki nöttösetkin.

Uusia lankoja tekisi niin mieli ostaa, mutta vielä yritän sinnitellä ja neuloa vanhoja pois. Onneksi pahimpaan hätään on kotona kuitenkin pieni varasto uudempia lankoja, tosin nekin ostettu toissa vuonna.

Sukkia myös lapsille

Sukkia on siis muutamat valmiina ja jossain veiheessa julkaisin kuvankin melkein kaikista neulomistani sukista.  Vaan sitten kävikin niin, että joukossa oli 3 paria jotka olen neulonut varpaista varteen eikä ohjeesta ole tietoakaan. Kunhan saan tällä hetkellä olevat ideat neulottua niin otan selvää kuinka ne olen toteuttanut. Jospa niistä jotenkin jossain vaiheessa saisin ohjeen tehtyä. Kokeilen onnistuuko, mutta en lupaa mitään.

Olen neulonut kahdet lasten sukat, lankoja kun ei enää ihan täysiä keriä juurikaan ole. Niitä voisin tehdä lisääkin kun noita kerien loppuja on ihan reilusti.

Seuraava postaus

Ensi viikolla saat aikuisten pitkiin yksivärisiin sukkiin ohjeen joten puikot ja langat valmiiksi. Lankana on 7 veljestä ja menekki oli n. 170g.

Siitä se lähtee taas kevät käyntiin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *